Veeam benoemt Andrei Baronov en Peter McKay tot co-CEO’s

16 mei 2017

Veeam Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise, heeft President & COO en directielid Peter McKay en medeoprichter, directielid en CTO Andrei Baronov bevorderd tot co-CEO’s.

Peter McKay

Andrei Barono

De huidige CEO en tevens directielid, William H. Largent, zal de rol van voorzitter van de finance- en compensation-comités op zich nemen. Veeam-medeoprichter en -director Ratmir Timashev behoudt zijn huidige functie.

Nu het bedrijf zich richt op groei in het enterprise- en cloudsegment en zijn activiteiten wereldwijd fors uitbreidt, stemt Veeam zijn directie daarop af als basis voor verder succes – doel blijft één miljard dollar aan omzet in 2019.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This