Dell EMC introduceert een pay-as-you-go model voor zijn hyperconverged producten en storage oplossingen

9 mei 2017

Dell EMC introduceert een pay-as-you-go model voor zijn hyperconverged infrastructuur producten, storage oplossingen en desktop systemen. Hiermee biedt het bedrijf klanten toegang tot hyperconverged infrastructuur, storage en desktopsystemen die zij on-premise kunnen plaatsen, terwijl hiervoor via cloud-achtig pay-as-you-go model wordt betaald. Investeringen vooraf zijn hierdoor verleden tijd.

Dell EMC“Veel IT-leiders maken zich zorgen over onvoorziene kosten en risico’s bij het adopteren van nieuwe of andere technologieën. Organisaties die niet investeren in IT-transformatie lopen echter het risico een achterstand op te lopen ten opzichte van concurrenten”, aldus Howard Elias, president Dell EMC Services and IT. “Met flexibele, eenvoudige en voorspelbare betaaloplossingen, helpen bij organisaties de technologie – van het desktop tot het datacenter – te omarmen die het meest geschikt is voor hun business behoeften en maken wij een meer pay-as-you-go model beschikbaar voor het moderniseren en transformeren van IT.

Flex on Demand

Flex on Demand geeft gebruikers de mogelijkheid uitsluitend te betalen voor de storagecapaciteit die zij verbruiken, wat overprovisioning van storage systemen voorkomt en hierdoor kosten bespaart. Gebruikers kunnen via Flex on Demand de beschikbare storagecapaciteit direct uitbreiden om pieken in de vraag naar capaciteit vanuit de business op te kunnen vangen.

Cloud Flex for HCI

Cloud Flex for HCI biedt klanten toegang tot hyperconverged infrastructuur via een cloud-achtig betaalmodel met maandelijkse betalingen, ingebouwde prijsverlagingen na verloop van tijd, zonder investeringen vooraf en na een jaar zonder verdere verplichtingen. Met dit aanbod wil Dell EMC de initiële investeringen van bedrijven in hyperconverged infrastructuur elimineren en betalingen uitspreiden over een langere periode, waardoor bedrijven meer geld en tijd beschikbaar houden om hun bedrijf verder te innoveren.

PC as a Service

Met PC as a Service combineert Dell Technologies zijn meest recente PC hardware, software en end-to-end services en maakt deze beschikbaar via een pay-as-you-go model. Bedrijven betalen hierbij een vaste prijs per gebruiker per maand. De oplossing helpt de belasting op de IT-afdeling en de kosten van IT-beheer over de gehele levenscyclus van een PC terugdringen, wat de IT-afdeling in staat stelt zich te richten op strategische prioriteiten en eindgebruikers sneller nieuwe technologie te laten omarmen.

VDI Complete Solutions

Ook introduceert Dell EMC VDI Complete Solutions, waarmee het bedrijf zowel de infrastructuur, software, eventuele thin clients en diensten voor VDI levert. Bedrijven beschikken hierdoor over één contactpersoon voor ondersteuning voor al deze onderdelen. De oplossing wordt aangedreven door VMware Horizon en is gebaseerd op VxRail Appliances of vSAN ReadyNodes waarmee klanten hun eigen vDI oplossing kunnen bouwen of een voorgeconfigureerde end-to-end oplossing kunnen omarmen.

Pin It on Pinterest

Share This