Damovo benoemt nieuwe directieleden

14 februari 2017

Damovo, leverancier van zakelijke communicatieoplossingen en -diensten, kondigt aan dat Lionel Reina de functie van Managing Director Benelux opneemt. Lionel vervangt voormalig Managing Director Joop Jansen, die het bedrijf verliet om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Michel Magonette vervolledigt het directieteam als Finance Director. Beide aanstellingen kaderen in Damovo’s ambitieuze groeiplannen binnen de Benelux.

Lionel Reina, Managing Director Damovo Benelux: “We willen onze marktpositie als trusted advisor blijven versterken”

Lionel: “Ik kijk er naar uit om de toekomstige ontwikkelingen van Damovo in de Benelux aan te sturen. We willen onze marktpositie als trusted advisor blijven versterken, om zo innovatieve communicatieoplossingen aan te bieden die onze klanten helpen succesvol te zijn in de heel competitieve en veranderende digitale wereld.”

Lionel Reina heeft meer dan 25 jaar directie-ervaring in de IT- en telecommunicatiesector, onder meer als Middle East Director in de Golfstaten voor Accenture. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij Orange Business Services, waaronder die van Managing Director of Operations in Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika, en die van VP of Sales voor West-Europa.

Vooraleer Michel Magonette bij Damovo terechtkwam, werkte hij bij Avnet, een van ‘s werelds grootste aanbieders van elektrische componenten en computerproducten. Bij Avnet bekleedde hij verschillende directiefuncties, waaronder die van Director in Finance voor EMEA.

Groeiambities

Volgens Glen Williams, CEO van Damovo Group, zijn beide aanstellingen een belangrijke stap in Damovo’s groeistrategie: “We halen al sterke cijfers in de Benelux, met veel klanten in zowel de publieke als de private sector. Door onze directie uit te breiden met Lionel en Michel, zorgen wij voor de continuïteit van dat succes. Hun ontegensprekelijke kennis van de sector en hun ervaring zullen Damovo’s groeipotentieel in België, Luxemburg en Nederland nog verhogen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This