Veilig SD-WAN-verbindingen met één klik toevoegen aan Microsoft Azure 

6 februari 2017

Met Riverbed SteelConnect, de application-defined SD-WAN-oplossing voor bedrijven die werken in de cloud, is het nu mogelijk om direct en eenvoudig SD-WAN-verbindingen toe te voegen aan Microsoft Azure-cloudnetwerken. Dat maakt Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, bekend. SteelConnect is ontworpen om bedrijven te helpen om legacy hardware-based netwerken te vervangen door een software-defined en applicatiecentrische oplossing. Zo krijgen ze toegang tot de flexibiliteit, het inzicht en de prestaties die ze nodig hebben om daadwerkelijk verschil te maken in een wereld waarin de cloud voorop staat.

Prestaties en veiligheid spelen een steeds belangrijker rol voor bedrijven die hun applicaties in toenemende mate naar de cloud migreren. SteelConnect maakt het mogelijk om met één klik een automatische en veilige verbinding met Azure-cloudnetwerken te maken, iets dat het bedrijven mogelijk maakt om stabiele cloudprestaties over het gehele hybride netwerk te leveren – zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit.

“Riverbed werkt al lange tijd met Microsoft samen om gebruikers snelle en veilige toegang te bieden tot hun applicaties en data, waar die ook draaien of staan opgeslagen”, zegt Paul O’Farrell, Senior Vice-President en General Manager van Riverbeds businessunits SteelConnect, SteelHead en SteelFusion. “Met de naadloze integratie van Microsoft Azure met Riverbed SteelConnect tillen we deze samenwerking naar het volgende niveau. Zo maken we connectiviteit naar de cloud eenvoudig, direct en veilig.”

“Microsoft Azure blijft belangrijk voor moderne bedrijven die willen profiteren van meer efficiëntie, schaalbaarheid en kostenbesparing”, zegt Ross Ortega, Partner PM Manager in Microsoft Azure. “Riverbed SteelConnect is een onderscheidende SD-WAN-oplossing die veilige connectiviteit automatiseert, die bedrijven meer flexibiliteit biedt en de algehele gebruikerservaring verbetert.”

SteelConnect benadert het ontwerpen, implementeren en beheren van gedistribueerde netwerken op een slimme manier en is met één klik te implementeren in cloudomgevingen als Azure. SteelConnect is de eerste en enige SD-WAN-oplossing die naadloze prestaties garandeert voor alle gebruikers door geoptimaliseerde en unified-applicatielevering te realiseren over hybride WAN’s, LAN’s op afstand, en cloudnetwerken.

Na een succesvolle eerste introductie van SteelConnect in april 2016 werd in september 2016 SteelConnect 2.0 algemeen beschikbaar. Deze oplossing zorgt voor extra integratie met SteelHead WAN-optimalisering, integratie met SteelCentral voor inzicht en dynamische routing, en maakt voor grote bedrijven inzet op grotere schaal mogelijk.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This