Eerste verjaardag invoering van de GDPR

Eerste verjaardag invoering van de GDPR

Het is exact een jaar geleden dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht werd en dus tijd om een voorlopige balans op te maken. Lees verder »

Er waren nauwelijks gegevens gelekt in 2018?

Er waren nauwelijks gegevens gelekt in 2018?

De informatieopdracht van de Gegevens Beschermings Autoriteit (GBA) in België richt zich zowel tot verantwoordelijken voor de verwerking en burgers. De voornaamste informatietaak is Lees verder »

 

Check Point: Vernieuwde kmo-securityportfolio biedt meer bescherming tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen

Check Point Software Technologies Ltd. heeft de nieuwe 1500-serie beveiligingsgateways voor kmo’s voorgesteld. De twee nieuwe kmo-toestellen zetten de nieuwe standaard op vlak van bescherming tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen (Gen V). De 1500-serie biedt bovendien een ongeëvenaard gebruiks- en beheergemak.

Ping Identity opent Noord-Europees kantoor

Ping Identity, gespecialiseerd in identiteitsbeveiliging, heeft in Utrecht een kantoor geopend voor het verder ontwikkelen van de Noord-Europese markt. Het bedrijf is de afgelopen tijd vooral snel gegroeid in de Benelux en Scandinavische landen. Vanuit het nieuwe Utrechtse kantoor gaat Ping Identity tevens de regionale klanten en partners ondersteunen.

Dematic introduceert micro-fulfillment oplossing

Dematic introduceert de micro-fulfillment solution. Deze nieuwe automatiseringsoplossing biedt klanten met een hoge omloopsnelheid de mogelijkheid om snel en flexibel alle klantorders te verwerken vanuit kleine opslagruimtes. Ze kunnen daarmee lokaal beschikbare ruimte maximaal benutten om op een winstgevende wijze invulling te geven aan de omni-channel distributiestrategie en ecommerce-orders van klanten binnen enkele uren te leveren.

Proact neemt PeopleWare over om services-activiteiten te versterken

Proact IT Group AB maakt de overname bekend van PeopleWare ICT Solutions BV, een IT-managed-serviceprovider met vestigingen in Nederland en België.

Databricks investeert in Europees Development Center

Databricks, een aanbieder van unified data analytics, maakt zich op om de komende drie jaar meer dan 100 miljoen te investeren om de Europese uitbreiding in Amsterdam te ondersteunen. Het Europese Development Center in Amsterdam bestaat momenteel uit een team van meer dan 30 engineers, die bijdragen aan de innovatie van het Unified Data Analytics platform van Databricks.

uCPE-oplossing van Colt brengt edge computing naar bedrijven toe

Colt Technology Services breidt het universal customer premises equipment (uCPE)-portfolio uit. Bedrijven kunnen hiermee optimaal profiteren van de voordelen van Network Function Virtualisation (NFV). De uitbreiding voorziet in een network operating system en een omgeving voor het hosten van Virtual Network Functions (VNF’s) zoals SD-WAN en firewalls, waarvoor standaard verkrijgbare servers ingezet kunnen worden.

Synology kondigt RackStation RS820+/RS820RP+ voor efficiënt gegevensbeheer aan

Synology heeft RackStation RS820+/RS820RP+ gelanceerd, een 1U-rackmodel NAS met 4 sleuven met hoogwaardige gegevensoverdracht en schaalbaarheid voor middelgrote kantoren.

Een data-gedreven visie op security

Data-gedreven technologie in de praktijk toegepast; het is iets dat NetApp graag ziet. De Building Technologie-divisie van Bosch – opgericht in 1920 en inmiddels uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van security-, veiligheid- en communicatie-oplossingen – is een bedrijf dat dat doet. De divisie van Bosch heeft een breed productportfolio, dat reikt van professionele audio- en conferentiesystemen tot oplossingen voor toegangsbeheer, inbraak- en branddetectie en videobewaking.

Gentse IoT scale-up Waylay kondigt partnership met ARM aan

Waylay kondigt een partnerschap aan met Arm om het Waylay IoT-automatisatieplatform te integreren met het Arm Pelion IoT-platform.

MobileIron gaat Oculus for Business ondersteunen ter beveiliging van de moderne onderneming

MobileIron gaat de aanstaande release van Oculus for Business ondersteunen. Organisaties zullen de alles-in-één-VR-headsets (virtual reality) van Oculus – Oculus Quest en Oculus Go – kunnen gebruiken, configureren en beheren als onderdeel van hun bestaande UEM-infrastructuur (Unified Endpoint Management). Hierdoor kan de inzet van het apparaat in het bedrijf worden vereenvoudigd, van implementatie tot buitengebruikstelling.