Destiny lanceert cloudcommunicatie-oplossingen in buurlanden

2 maart 2018

Destiny, een Belgische aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen, breidt zijn telefonieaanbod uit naar Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Hiervoor lanceert Destiny de dienst Destiny International Voice.

“In een internationaliserende economie vervagen de landsgrenzen steeds meer”, vertelt Tim Schmit, Head of Product Management bij Destiny. “Destiny International Voice levert onze klanten en partners extra voordelen op. Zo beschikken ze met de nieuwe dienst slechts over één aanspreekpunt. Die vereenvoudiging zorgt niet alleen voor tijdswinst, maar ook voor financiële voordelen. Met één telefonienetwerk bellen ze met een uniform, nationaal tariefplan over de landsgrenzen heen.”

Met Destiny International Voice kunnen klanten van Destiny nu ook overstappen naar één gecentraliseerde telefooncentrale, en dat voor alle medewerkers in de verschillende, buitenlandse vestigingen. De dienst is volledig compatibel met alle VoIP ready telefooncentrales en met het cloudinteractieplatform van Destiny.

Pin It on Pinterest

Share This