DECT-oplossingen van Gigaset pro hecht geïntegreerd met Cloud-PBX van NFON

16 februari 2018

Gigaset, de leverancier van professionele communicatieoplossingen voor het mkb, is een samenwerking aangegaan met NFON, de aanbieder van een ‘Made in Germany’-cloudoplossing voor zakelijke communicatie.

De samenwerking scharniert op een hechte integratie van de DECT-IP-oplossingen van Gigaset pro met het telecommunicatieplatform van NFON. Gezamenlijke klanten kunnen daarmee profiteren van geavanceerde functionaliteit, zoals automatische provisioning voor de Gigaset N510, N720 en de bijbehorende draadloze handsets van Gigaset pro. Zij kunnen alle doorkiesnummers beheren via het NFON Service-portal en op afstand nieuwe handsets toevoegen met de provisioning-functionaliteit. Zakelijke gebruikers hebben via hun handset toegang tot de centrale telefoongids en het PBX-menu, dat functies biedt zoals het doorverbinden van gesprekken, hotdesking (het tijdelijk doorschakelen naar een ander toestel) en wachtrijen.

Markus Krammer, vicepresident Products & New Business bij NFON AG: “Door ons cloud-gebaseerde communicatieplatform te combineren met de DECT IP-oplossingen van Gigaset pro kunnen we onze klanten betrouwbare communicatie en toestellen van de hoogste kwaliteit bieden. Dit is een uitmuntende aanvulling op ons productaanbod.”

Kai Froese, hoofd Business & Connectivity Solutions bij Gigaset: “Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar uitgebreide oplossingen voor hun communicatiebehoeften. Dankzij onze samenwerking met NFON kunnen zij een beroep doen op een uiterst geavanceerd telefoonsysteem dat vanuit de cloud wordt aangeboden. Dit is een toekomstbestendige investering voor bedrijven van elke omvang in alle mogelijke sectoren. De producten van NFON en Gigaset zijn Made in Germany. Ze staan daarmee garant voor optimale gegevensbescherming, betrouwbaarheid en door TÜV gecertificeerde spraakkwaliteit. Met deze samenwerking versterken we onze aanwezigheid in de DECT IP-markt voor cloudoplossingen. We zijn verheugd om onze krachten met NFON te bundelen en zien ernaar uit om samen klanten te helpen met het optimaliseren van hun zakelijke communicatie.”

Pin It on Pinterest

Share This