NTT Communications bundelt krachten met Mirantis

4 november 2016

NTT Communications en Mirantis bundelen de krachten. NTT implementeert de OpenStack-oplossing van Mirantis in haar datacenters. De samensmelting van expertises zorgt ervoor dat klanten flexibeler zijn met off-premises implementaties, gemakkelijk kunnen beschikken over toegankelijke OpenStack-services en alternatieven om de total cost of ownership te reduceren.

nttRené Verschoor, woordvoerder NTT Benelux: “OpenStack is een essentieel onderdeel bij het bouwen van de private cloud-oplossingen van de toekomst. Mirantis is marktleider op het gebied van OpenStack-software en -services. Dit gecombineerd met technische kennis en kunde en snelle toegang tot het wereldwijde netwerk van NTT, zorgt voor een gestroomlijnde implementatie van OpenStack wereldwijd, maar ook in Nederland.”

Boris Renski, medeoprichter van Mirantis: “Met 140 locaties in Europa, Azië en de Verenigde Staten is NTT een van de belangrijkste spelers in de datacenterwereld. Door deze partnership kunnen we onze klanten nog beter helpen bij het managen van hun cloud-ervaringen.”

NTT Communications levert consultancy, architectuur, veiligheid en cloud-diensten om de informatie- en communicatietechnologie-omgevingen van bedrijven te optimaliseren. Deze diensten worden ondersteund door een wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, met onder andere het wereldwijde Tier-1 IP-netwerk en Arcstar Universal One. NTT Communications is een dochteronderneming van NTT Group (NYSE: NTT), de grootste datacenterdienstengroep ter wereld. NTT Group is gevestigd in 87 landen en regio’s heeft een totale omzet van meer dan 95 miljard dollar. Het van oorsprong Japanse NTT is sinds enkele jaren actief in de Benelux.

Mirantis helpt organisaties met het bouwen en beheren van private cloud-infrastructuur. Dit doet Mirantis met OpenStack- en open source-technologieën. Het bedrijf levert een grote bijdrage van open source code aan het OpenStack-project. Mirantis heeft honderden klanten geholpen met het bouwen en operationeel brengen OpenStack-toepassingen in de cloud. Tot de klantenkring behoren onder andere AT&T, Comcast, Shenzhen Stock Exchange, eBay, Wells Fargo Bank en Volkswagen.

Pin It on Pinterest

Share This