Red Hat ontvouwt visie voor gecontaineriseerde mobiele apps

17 oktober 2016

Red Hat kondigt het Red Hat Mobile Application Platform aan. Dit volledig gecontaineriseerde aanbod is ontworpen om te draaien in elke publieke, private cloud of on-premise infrastructuur die Red Hat Enterprise Linux ondersteunt. Samen met Red Hat’s bestaande SaaS-gebaseerde mobiele app-platform hebben bedrijven nu de keuze uit meerdere opties om hun mobiele applicatie-initiatieven uit te breiden om zodoende aan hun zakelijke doelstellingen te voldoen.

RedHatlDe overstap naar een volledig gecontaineriseerde platform, het Red Hat OpenShift Container Platform, gebaseerd op docker-formaat containers en Kubernetes, is onderdeel van Red Hat’s strategie om een enkel, geïntegreerd platform te bieden voor moderne applicatieontwikkeling die cloud nativemobile-centric, op microservices gebaseerd en API-gedreven is. Deze nieuwe generatie van tools voor applicatieontwikkeling ondersteunt ook DevOps en agile processen om bedrijven te helpen innoveren en te reageren op steeds veranderende behoeften.

De inzet van het Red Hat Mobile Application Platform op OpenShift biedt een gemeenschappelijk platform om mobiele workloads te ondersteunen die naast traditionele enterprise applicaties – die naar de cloud verplaatst moeten worden – draaien. Met deze nieuwe opties voor een volledig ondersteunde on-premise deployment mogelijkheden, kunnen klanten voldoen aan de specifieke eisen voor het beheer van hun mobiele oplossingen en voldoen aan de regelgeving.

Red Hat kondigt als tech preview ook de beschikbaarheid aan van workforce management (WFM) modules. De modules zijn gebaseerd op het open source FeedHenry RainCatcher community-project. Deze op JavaScript en Node.js-gebaseerde modules kunnen helpen de creatie te versnellen van op maat gemaakte mobiele workforce management-oplossingen, waarmee field workforce-processen geautomatiseerd, geoptimaliseerd en vereenvoudigd kunnen worden. Organisaties kunnen met behulp van deze modules mobiele apps sneller en makkelijker samenstellen om meer efficiëntie te realiseren.

Pin It on Pinterest

Share This