Videns IT Services werkt samen met Aryaka om wereldwijd high-performance WAN-diensten aan te bieden

18 juli 2016

Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, kondigt voor binnen de Benelux en Scandinavië een strategische samenwerking aan met Aryaka, leverancier van high-performance WAN-oplossingen. Dankzij deze samenwerking profiteren klanten van het end-to-end proactieve servicemanagement van Videns IT Services én van de toekomstbestendige SD-WAN-oplossingen van Aryaka. 

VidensVidens IT Services kan klanten nu wereldwijd Aryaka’s Network-as-a-Service (NaaS) aanbieden. Dit concept combineert een global private network met WAN-optimalisatie, dynamische content delivery en cloud/SaaS-applicatie-acceleratie.

AryakaAryaka’s global private network is beschikbaar op alle zes bewoonbare continenten en stelt Videns IT Services in staat zijn klanten wereldwijd verbinding te bieden. Vooral de klanten die vanuit markten in minder toegankelijke gebieden werken en/of waar een netwerkverbinding prijzig is – zoals in Azië-Pacific en in Rusland –, profiteren van Aryaka’s global private network. De voordelen zijn onder andere snellere applicatieperformance, wereldwijde implementaties binnen een week, en kostenbesparing.

“De samenwerking met Aryaka brengt ons dichter bij ons doel om een leidende regionale en NSP-onafhankelijke leverancier van applicatiegerichte netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen te worden”, zegt Ferran van den Berg, Business Development Director bij Videns IT Services. “Een van onze kernwaarden is om altijd een meetbare bijdrage te leveren aan de organisatie van onze klant. De samenwerking met Aryaka zal ons daarbij helpen, want nu kunnen we onze internationaal georiënteerde klanten een betere service bieden.”

“Dankzij Videns IT Services hebben wij onze klanten in de Benelux en Scandinavië meer te bieden”, zegt Jim Hilbert, Chief Revenue Officer van Aryaka. “De proactieve en innovatieve aanpak van Videns IT Services en zijn expertise voor wat netwerkdiensten betreft, zullen onze klanten op weg helpen en hen helpen om de toegankelijkheid en performance van hun bedrijfsapplicaties te perfectioneren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This